Evenementen

THE BUNNY PARTY 

Het eerste weekend van de paasvakantie organiseren we traditiegetrouw onze fuif, ‘The Bunny Party’, in de sporthal van Merchtem. Bij deze nodigen wij graag alle ouders en oud-leiding uit om ons werk te bewonderen, voel je gerust vrij om een beetje te blijven plakken en je dansbenen nog eens boven te halen! We openen de deuren om 19:00, waar we jullie een hapje aanbieden. Om organisatorische redenen hebben we besloten de kinderfuif niet meer te laten doorgaan. Zo kan de leiding zich volledig focussen op de lange nacht die ze tegemoet gaan en de laatste noodzakelijke taken uitvoeren. Deze fuif is voor jongeren vanaf 16 jaar. 

StreekBierBQ

KLJ Merchtem en Groene Kring presenteren hun StreekBierBQ op de Merchtemse kermis.

Wat is het beste: een streekbieravond, een luxe BBQ of live optredens? Wij weten het... Alle drie gecombineerd in één avond!
Op onze StreekBierBQ kan u zich verzadigen met een overheerlijke luxe BBQ terwijl u geniet van een heel arsenaal aan streekbieren. Zodra de maagjes zijn volgegeten worden uw muzikale noden voldaan met live optredens.

Kaarten (kinder/volwassenen) kunnen verkregen worden bij leiding en oudste leden.

SPAGHETTIFESTIJN 

Eind oktober organiseren wij, KLJ Merchtem, naar jaarlijkse gewoonte ons ‘Spaghettifestijn’. Dit zal, zoals reeds enkele jaren, weer plaatsvinden in Zaal ’t Vijverdal te Merchtem.


U kan er genieten van een overheerlijke, zelfbereide spaghetti en/of croque-monsieurs. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid dessertbuffet aan, met veel liefde bereid door ouders en grootouders van onze leidingsploeg. Kortom, zeker het proeven waard!
Zoals steeds kan u ook gebruik maken van onze ‘afhaalservice’. Neem gerust zelf een potje mee, zodat u ook na ons spaghettiweekend nog kan nagenieten.

De leiding van KLJ Merchtem ontvangt u graag om naar hartenlust van al dit lekkers te komen smullen!